Julemåneden er her. Snøen er kommet til fjells. Også Haglebu. Brøytemannskapene er grytidlig på jobb for å gjøre veiene fremkommelige. Og det er de flinke til på Haglebu. Dyktige er også Eggedal Turlag som har startet å kjøre løyper allerede.
Skiene er også hentet fram. Fra loft og kjeller. I helgen var det mange som gikk på ski rundt Haglebuvannet. Hovdan-runden og løypa mot Flatvollen og Reinsjøfeltene er også populære. Sola har ikke akkurat vært aktiv den siste tiden, men været ellers har vært helt greit. Ikke vind. Selv om tåka henger tett flere steder, er det bare å glede seg fremover. Snøen faller i små mengder, nesten hver dag. Det er snart 40 cm.
Vi har hatt en lang periode hvor det her vært fantastisk å gå i fjellet. På barfrosten. Nå er det truger eller ski som gjelder. Det er bare å ta fatt. Smøre ski, eller bytt feller for de som må det. Vinteren er i gang. Julemåneden byr på flotte forhold. Kos dere på Haglebu. Og husk – fjellet er for alle…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.