2021, Årsmøte, Dugnad, Eggedal, Fottur, Haglebu, Haglebu Ve og Vel, Opplevelser, Ski, Sommer, Vinter

Vellykket dugnad

Vellykket dugnad

Haglebu Ve og Vel inviterte til dugnad lørdag 19. juni. Klokka 10 var det 25 ivrige dugnadere som hadde møtt opp på parkeringsplassen ved Haglebu Fjellkirke. Et imponerende antall.
Leder i Haglebu Ve og Vel, Ole Kristian Wold, ønsket velkommen og fordelte mannskapene. Ivrige deltagere sto klare med river, gren-sakser og sager, hakker og spader – godt humør og ståpåvilje. Kanskje det var grillpølser og kaker i etterkant som fristet, men Haglebu-folket gikk uansett løs på oppgaven med imponerende innsats. Dette arbeidet er utrolig viktig for oss som ferdes i fjellet, som ferdes på Haglebu.
Etter halvannet år med Covid-19 pause, ble det altså holdt dugnad. Vi jobbet med å rydde sti opp til skyttergropene, sette opp de siste skyttegrop-skiltene, flyttet andre skilt til bedre plasseringer, ryddet kvister og steiner vekk fra hovedstien rundt vannet og ikke minst fylt på sand, stein og subbus for vedlikehold av stien rundt vannet. Vi avsluttet dugnaden med å nøre opp og koste oss med pølser og kaffe og kaker. Så stor takk til Aase Camilla fra
butikken på Haglebu Feriesenter for de deilige pølsene med tilbehør og til Mona Olsen som driver Haglebu Fjellstue som kom med kaffe og kaker til dugnadsgjengen. Det samme til grillmester Grete Wold, som tryllet fram en haug med mer eller mindre MIF-brune grillpølser. Herlig!
Vi ønsker å takke grunneierne Kristian Medalen for bidrag med kjøretøy, verktøy og arbeidsinnsats slik at vi fortsatt kan ha det flotte tilbudet til fjellfolk, en knallfin sti rundt vannet og holde stien rundt vannet anvendelig for folk flest.
Vi håper å få til en ny dugnad i september 2021.

Haglebu Ve og Vel avsluttet dagen med årsmøte som ble holdt i Haglebu Fjellkirke.
Etter årsmøtet 2021, består styret av følgende:

Leder:
Ole Kristian Wold.

Nestleder:
Ole Johnny Hansen.

Regnskap/økonomi:
Aase-Camilla Medalen.

Styremedlemmer:
Sølvi Skinnes.
Carl Erik Utengen.
Knut Lindbo.
Hilde Bergan.
Per Holger Hansen.

Valgkomite:
John Arne Grøtterud.
Kristian Medalen.

Haglebu Ve og Vels oppgave er å legge til rette for turing i fjellheimen i og rundt Haglebu. Slik at vi kan nyte stedet, naturen og alle de fantastiske opplevelsene Haglebu kan by på.
25 fremmøte…. er det mange? Ja, det er det, men vi kunne vært mange flere. Adskillig flere kan støtte opp om det arbeidet Haglebu Ve og Vel gjør i et flott samarbeide med grunneierne. Vi er 100 som har betalt 300 kroner for å støtte Haglebu Ve og Vels arbeidet hittil i 2021. Men potensialet er jo vesentlig flere. Så benytt anledningen til å bidra.

Betal 300 kroner via Vipps 571828 eller bankgiro 2351 76 90414. Vi takker for medlemskap og for bidrag!

I bildegalleriet kan vi se at brua til Haglebu Fjellkirke er byttet ut med ny.
Brua er bare helt utrolig fin og sponset av Eggedal Turlag og Kristian Medalen!

Klikk på bildene for å få de større!