25 ivrige dugnadere møtte opp for å bane vei for Sherpaenes steinlegging av ny adkomst til Haglebunatten. Grunneier Kristian Medalen og Eggedal Turlag hadde bedt om hjelp fra fastboende, hytte- og campingfolk. Første økt var lørdag 23. juli. Neste blir lørdag 30. juli.
Mange entusiastiske og ivrige møtte med motorsager og grenkuttere eller bare håndmakt for å rydde seg vei i det bratte terrenget. Her skal Sherpaer steinlegge senere i høst. Flere fra Haglebu Ve og Vel deltok og det ble utført et bra stykke arbeide i de fire timene dugnaden varte. Så ble det servert saft og kaffe og nydelig vafler med rømme og syltetøy. Fin avslutning på en fin dag. Dugnad er ikke bare jobb og slit… Det sosiale betyr også mye. Man treffer nye bekjentskaper og plutselig vet man litt mer om både Haglebu og andre ting som skjer og skal skje på stedet.
Les mer om den nye stien til natten…
Husk neste dugnad…. 30. juli – oppmøte Haglebu Feriesenter klokka 10.