Lyden avslører dem. Det bankes og løftes. Sherpaene jobber seg oppover.
Det går smått, men sikkert. Men rekker de opp til Snøfonntjenn før snøen…?
Det er mange som stiller spørsmålet. Den rette mann til å svare er Vebjørn Seljord.
– Sherpastien til Haglebunatten er i rute. Slik det ser ut nå skal det være tilkjørt nok stein. Det vil trolig være nødvendig med en dag med helikopterflyvning til. Sherpaene skal være på Haglebu til stien er ferdig opp til Snøfonntjenn. Målet vårt er å være ferdig i god tid før høstferien, forteller Vebjørn. Men han legger til. Stien mangler penger. Den økonomiske biten er ikke helt i boks. Vi har inne søknader om midler som vi håper kan løse den økonomiske situasjonen.
Det er fortsatt mulig å kjøpe trinn til 1000 kroner per stk. Da får du navnet ditt på en felles plakat ved trappa. Alle bidrag mottas med takk! Vipps 744395 – eller kontonummer
2270 30 94809.